IN VERTROUWEN GROTER GROEIEN!

Bij Shantala babymassage gaat het om het in aandacht aanraken van je baby. Alle handelingen worden uitgevoerd in het tempo van je baby en afgestemd op wat je kindje op dat moment aankan. Het huid-op-huidcontact wat ontstaat gedurende de massage heeft een ontspannende werking op zowel ouder als kind.

Dit is een prachtige basis voor je kindje om in vertrouwen groter te groeien. Ook de groei en weerstand van je baby worden door deze massage op een positieve manier beïnvloed.

Tijdens de massagelessen wordt je aangeleerd hoe de baby gemasseerd kan worden. Dit wordt iedere les uitgebreider, in de eerste les starten we met het masseren van de armpjes en beentjes. Tijdens de laatste les geef je de gehele massage. De curus bestaat uit drie lessen van ca. anderhalf uur, bij jou thuis.

Het heeft mijn voorkeur de ouder(s) en baby in een één op één setting babymassage aan te leren. Baby's doen veel indrukken op tijdens groepslessen, die het effect van de massage verkleinen. Deze lessen zijn te volgen als je baby ca. 8 weken oud is.

Ik heb geen vaste lesdagen c.q. tijden, informeer naar de flexibele mogelijkheden bij Borstvoeding in Balans.

 

Cadeaubon geven? Op de hoogte blijven van de activiteiten van BiB?

BorstvoedinginBalans op Facebook

Voor meer informatie kunt u bellen met 06-10281875